NL | EN
Robin Lock
PG dipl landschapsarchitectuur
B.Sc. bosbouw

FacebookTwitterLinkedIn

Roots

Oprichter van EcoSCAPE is Robin Lock. Diverse grote en kleinere projecten zijn de afgelopen 20 jaar door hem begeleid en/of gerealiseerd.

Ondermeer was hij betrokken bij het ontwerp en de uitvoering van het millennium succes: Eden Project, in Cornwall, Engeland (www.edenproject.com), Tropical Islands bij Berlijn Duitseland en Marina BayPark in Singapore.

Ook heeft hij landschapsprojecten ontworpen op diverse lokaties verspreid over de hele Wereld, zoals bv: Mexico, Abu Dhabi, Zuid Frankrijk, Duitsland, Hong Kong en momenteel de Maldieven.

De unieke combinatie van een bosbouw– en landschapsarchitectuur opleiding met uitgebreide project management ervaring staat borg voor gedegen allround advies en project begeleiding.

EcoSCAPE is een onafhankelijke ontwerpbureau gevestigd in het AAZ maatschapgebouw te Goes, Zeeland, Nederland. Architecten byPeterKlemann en buroSALT zitten in hetzelfde gebouw en zijn maten van de maatschap. Ook werkt EcoSCAPE nauw samen met 123DV Architecten in Rotterdam http://www.123dv.nl/nederlands/nieuws